Thursday, July 30, 2009

Catatan....Permata Hati -Giveaway


Aku tak pernah pun join contest2 dalam blog nieh..lately ni ramai plak yang join contest....tapi entah kenapa......lepas jek join contest MR...teringin pulak aku nak join giveaway nieh...eheh..saja la kot kot la kan ada rezeki utk ku dapatkan beg inieh...ahaksss.....

okey nak join boleh pegi DI SINI

SIAPA YANG BOLEH MENYERTAI?

SEMUA ORANG (tapi yg ada blog sebab saya nak mereka buat entry kat BLOG masing2) .. . Tak perlu jadi follower .. cuma perlu buat komen di sini dan buat Posting di BLOG masing. Beritahu Link anda.

RAMAI YANG COFUSE LAKS .. SOWIIII

1. Beri komen tentang bag nih .. cute ker, tak cute ker, ribbon tak sesuai ke & macam2 lagi
2. lepas tu buat enrty dan ruar2kan tentang giveaway nih
3. beritahu saya link anda tentang Giveaway ini
4. pemilihan RANDOM ORG lah kan .. macam biasa


Pendapat saya berkenaan dengan TOTE BAG INIEH...

Sangat cantik, design ada gak iras-iras beg Anna Sui walaupun bukan la 100%. Beg tue nampak ke Inggerisan (ada ker perkataan nieh eheheh).... Riben tue buatkan beg ni nampak lagi menyerlah...kombinasi warna yang amat kena. Menarik dan tertarik buatkan sesiapa sahaja ingin memiliki beg ini. Riben amat feminin dan bagi mereka yang sukakan design feminin beg ini sesuai sekali utk mereka termasuk sayer...ngeh ngeh ngeh..ayat baik punyer....

Bergaya bagi sesiapa yang memiliknya....

perkh cam iklan lak dah....




1 comment:

  1. Anonymous2:21 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me