Friday, July 17, 2009

Catatan.....Mari Berpindah

Salam,

Apasal la dua tiga menjak ni cam hazab sangat la haku nak hapdet blog kan.... nak ambik gambar pepe peristiwa pun hazab jugak...so kaedahnya blog haku dah nak naik sawang dah...

Minggu depan kita orang seme kene pindah opis kek Bangsar.....kat bangunan baru tue...ala bangunan baru tue Menara UOA...betul-betul sebelah station LRT Bangsar tue...

Hari Selasa haritue dah pegi dah wat ala-ala site visit ke opis baru...
entah lerr..sebab nampak berserabut lagik kan..tak tau ler nak kato...



so minggu nie ala-ala hazab jugak la nak berkemas bagai..sebab minggu depan dah start barang-barang di hangkut ke opis baru....

disebabkan semalam unplaned coti..hari ni la baru ku berkemas serba sedikit....atas meja dah hampir nak clear dah nieh...


bilik aku dah penuh dengan kotak-kotak dah bagai...huhuhu...bersepah-sepah dah rasanya...huhu...kelakarnya stationery pun aku dah start kemas..minggu depan nak nulis camner...ahakss..nasib laaaa....tak larat nak tengok semak dah...seme ku masuk sikit2 dalam kotak...


ni pagi tadi nyer ruperrrr..tengok laa..beg aku terletak jek bawah meja kan..ekekeke..... segala tok nenek barang atas meja nieh...yang kelakarnya..bila kemas-kemas nieh..... personal belonging lagik banyak dari barang-barang opisss...huhuhuhu.....haper benda la sampah sarap yang ku simpan selama nie yer...ngeh ngeh ngeh...



1 comment:

  1. Anonymous2:25 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me