Friday, July 17, 2009

Catatan...Jahit Manik

Huhuhuhu tak lama lagi nak puasa.....pastu nak raya..nampaknya...semangat nak jahit manik kembali menjelma dalam diri haku...keh keh keh.....

Baju dah tempah cewahhhh......tapi ada sepasang tue plain..so ingatkan nak buat la hiasan sikit kat baju tue...

aisey lupa pulak nak amik gambar kain sebelum hantar tempah haritue..tak perlah bulan Ogos sok la ku amik gambar baju dah siap yerrr....

cam biasa la kan..mood jahit manik ni pun bermusim..so musim ku minat nak jahit manik kat baju adalah pada waktu hari raya sahaja..ngeh ngeh ngeh...




jangan salah sangka yerr..gambar-gambar di atas adalah bukan haku yang menjahitnyer..terer bebeno mak nak menjahit segala nya cam gitu..itu adalah ku mencilok design2 jahitan manik dari Mari Boutique....

ambik design yang simple2 jek nak buat ilham utk jahitan manik kat baju ku itu nanti.....

harapan yang nyata..jangan la hot hot chicken shit..takut nanti baju dah siap malas yang melebih2.....heheheh cam la tak biasa kannnnn....

hhhmmm kalau dok gugel la pasal jahitan manik kat internet nie..berpinar bijik mata dengan design2 yang ada..pastu start la haku pun sibuk nak belajar kaedahnya...

alkisah..biasa la kan..bukan boleh aku nie.. seme benda nak buat......
nak masuk kelas menghias cupcake la...mengandam la....jahitan manik laaa...

huhuhuhuhu..make up your mind la pn. ajimahhhh......kang haper benda pun tak jadikk...padan kan mukooooooo...kui kui kui...


1 comment:

  1. Anonymous2:24 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me