Monday, June 8, 2009

Catatan..... I makan Jamu....


Well...dah lama sebenarnya nak cari something utk sihat badan nieh..... dulu masa dalam pantang Iskandar memang ada ambik Jamu Mak Dara nieh.... tapi ku bertahan seminggu jek
sebabnya....lidah jadi tak berasa...

ada member jual jamu gak..tapi memandangkan beliau tengah coti bersalin..baru jek bersalin..tak dapat la nak mintak supply jamu dari dia....dia kata jamu dia sama jek cam JMD nieh....

so hari Jumaat haritue berbekalkan duit yang tak berapa nak ada..ku beli la jugak JMD nieh....so dari hari Jumaat dah tiga hari la aku consume JMD nie...

rasa?? hhmmm...biasa jek..siapa dah biasa makan jamu mungkin tak ada la kisah sangat...aku benonya lagi rela telan serbuk dari makan pil..sebab aku la manusia paling susah nak telan pil.....seriusssss......

hari nie pagi tadi lupa nak makan..... so balik karang kene makan la JMD nieh..harap2 bukan hot hot chicken shit lerrr...


2 comments:

  1. achik ... JMD yg ko mkn nih serbuk ke?? kalau ko rasa ada perubahan yg baik update tau ... aku pon tingin gak nk kurus ... cam dolu2 ... hiks!

    ReplyDelete
  2. ha ah asz..ni serbuk punya pil dia tahan sebulan jek mahal la..serbuk nie amik sesudu jek sekali minum...

    ahaks..harap2 leh kurus laaa

    ReplyDelete

please be nice to me