Monday, May 4, 2009

I'm Back!!

Salam semua,

Haku dah balik....yer....haku dah balik dari hari Khamis lagik minggu lepas...tapi memandangkan long weekend memang tak dapat la nak update pepe...

Tengah carik mood nak update blog nieh...... nak update citer kat Penang pun tak ada menda yang nak diupdatekan pun...sebab haku keje..... bukannya bersuka ria....

Nak update pasal AF???....ontah la....sakit atiii!!!

Tunggu je lah....apa-apa yang boleh ku hapdet....otak beku... ler.... nak update aper pun tak tau....idea ilekkkkk....

2 comments:

  1. hahaha...asyik2 otak beku je kak mah ni...


    pepun ttp gegeh tunggu n3 kak mah...wohoooooooooooo

    ReplyDelete
  2. saya selalu gak nak komen tapi selalu gak la tak de idea. Hehe.. hari ni kira berjaya gak la saya komen.

    ReplyDelete

please be nice to me