Tuesday, April 7, 2009

Shop till you drop!!

Salam,

First of all....aku nak mintak mahap la kat sesapa kan..kalau korang rasa aku ala-ala perasan lak kat sini...aku buat cam gini pun sebab ramai beno nak tengok aper yang ku rembatkan kat Bandung tue..ini pun just to name a few je lah....baju budak2 nanti next session haku tepek....

So kalau sesapa ala-ala muntah tengok gambar-gambar di bawah nie mintak mahap la yer...blog haku kan..... sekali sekala nak rasa la perasan lawa...ahakss...

Dan ada gak aku tambah baju yang tak ada kene mengena ngan pemergian haku di Bandung..ngeh ngeh ngeh...


ini kegilaan terbaru haku......dua tiga menjak nie meroyan blog hopping bisnez orang sapa-sapa yang ada jual maxi dress....maxi dress kat ataih nie cam jubah je kan lengan panjang..harga pun kira so so la jugak dalam RM65 jek...okey la kan..tapi labuh laaa..bila aku dapat melaram ek... nak potong ker tidak ek...ehehehe..


ini maxi kedua yang ada dalam simpanan haku....baru beli nieh....entah la...sorry la gambar blur.....kelam kelibut jek amik gambo kan... ini pun tak tau nak melaram kemana harus la ku duduk rumah jek....yang nie RM69......idaman kalbu Maxi Kimono...tak dapek layie..bilo nak dapat entah...poket pun dah kempis...


ini blouse yang haku rembat kat FO Grande kat Bandung.... bila pakai rasa cam besar gedabak la pulak..harus ku tak pakai-pakai nieh... ontah la...pakai kat rumah je kot..



ini lah baju sulam yang ku rembat di Bandung....ini pun aku beli kat Cibaduyut.... tak sempat pun nak meriki-riki kat Pasar Baru kan ntah ntah kat Pasar Baru mesti lagi murah dan cantik-cantik..aku memang carik design utk Baju Kurung moden..kebaya..mak tak sesuai...tengok je lah badan ku nan montel..... cantik kerrr ahaksss.... harga?? RM60 sepasang duit kita... nak beli ker? bak mai RM150.... ngeh ngeh geh...


inilah telekung yang RM15 ku cakapkan tue.... simple je kan..lagi satu dia tak la labuh sangat.... tapi bagi aku okey jek..sebab aku bukan jenis suka sangat ngan sulam yang sarab bebeno nieh...


this is my outfit today..... baju nie beli kat Bandung..kat Pasar Baru..harga 60ribu rupiah..murah je kan..ada dua pasang..sepasang lagik yang kaler oren tue..ala korang tengok jek entry sebelum nieh..ada aku pakai time nak balik Malaysia tue..


inilah baju blouse Indon yang akak-akak ipar ku pakai...ku pun ada...tapi ku tak ada la lawa cam depa pakai tue punggg.... yang tengah tue bukan belt yer..memang design dia...kat belakang ada tali.... errk..tetiba rasa malu la pulak tayang baju-baju nie kat korang...

errr niza..ku lupa nak hamik gambar spek mu...esok lusa je lah ek...

4 comments:

  1. wah kemaen ek kak mah bgaye skan lagik...huhuhuh

    shantek!!!! i like it..

    ReplyDelete
  2. Baju yg last tu nampak mah begitu bergaya :-)

    ReplyDelete
  3. aku tgk ok je ko pakai mah..maybe labuh je kot..bole la melaram..aku pun xrembat lagi maxi kimono..budget lari la..

    ReplyDelete
  4. eynda.... tenkiu...

    ira.... ahaks la nie aku pakai jek pedulik la orang nak kata aper pun..ngandung ker haper kerr...

    kimono haku pun kene pospon nieh...

    ReplyDelete

please be nice to me