Monday, March 2, 2009

Pasal Anak

Salam,

Eheh tengok tajuk dah cam nak tiru style si Aznie pulak...benonyer tak ada idea nak letak tajuk aper.... Weekend nie haritue, nak kata full of activity pun boleh jugak nak kata tak ada aktiviti pun boleh jugak...ahaksss...

Hari Sabtu pegi kenduri sepupu haku anak dia kawin kat Dewan UPM Serdang nun..... pagi2 lagik dah siapkan budak berdua nie saja jek cepat padahal nak pegi kenduri pun kul 1 lebih.... saja nak bagi anak-anak jelita dan lawa...ngeh ngeh ngeh...

Susah tul nak amik gambar Iskandar skrg.... asal nak amik jek masam..pastu muka kalih ke lain.... Ada gambar kat kamera lain...tapi lupa nak bawak... so pakai camera hp je lerrr ....




Sebelum bersiap kat ataih nun.... aku suh bebudak nei mandi dulu.. Iskandar nowadays dah pandai la pulak demand macam-macam.... bila ajak mandi jek... "andi lammm".... alahai padahal bukan aku ajar pun dia orang nie mandi kolam tue tetiap minggu...bila rasa malas jek.... baru aku suh depa nie mandi kolam.... senang sikit sambil mandi sambil aku sidai kain ker... kemas dapur ker......

Asal ajak mandi jek Iskandar.... "andi lammmm". Pastu bila tak biberi kan melalak cam kene cubit.... hish budak sorang nieh..... dua tiga minggu nie...peti ais kat rumah tue penuh ngan stok Vitagen....hari-hari dok mintak vitagen... semalam pulak vitagen abih...mummy dia tak sempat nak stock up vitagen.... nampak peti ais jek... "ammi....agennnnn "..."ammi..nak agenn.." pandai dahhhhhhh....

anyway tengok je lah gelagat dia ngan kakak dai dok mandi tulam....

video

No comments:

Post a Comment

please be nice to me