Friday, January 30, 2009

Dialog Poyo Anak-Anak

Babak 1

Mummy & Izzati

One fine day, kawan mummy datang rumah...nak belajar one to one nak buat tudung.......

Izzati : Mummy nak gi toilet (dialog diolah bagi sedap sikit)
Mummy : Jom

depan toilet
Izzati : Mummy...
Mummy : yer...
Izzati : Mummy nieh...buat lah air teh utk kawan mummy tue...bagi minum..
Mummy: ???????????? (poyooo anak haku)

Peringatan.... Izzati hanya berumur 4 tahun and this February will become 5 years old.

Disclaimer: Ku dah oper dah sahabat tue awal-awal lagik nak air ke tidakkkkkk...... tapi dia tak mooo...

Babak 2
Abie & Iskandar

(Hp Abie berbunyi)

Abie: Hello.....
Iskandar : eyooooo...... (abie ngan mummy tak perasan lagik)
Abie : Ha..... ada kat rumah nieh (while talking on the phone)
Iskandar : ummahhhh.....(mummy dah start gelak)
Abie : Alah aper lagi hujung minggu layan anak-anak la..
Iskandar : nak lllaaaa...
Abie: ada kat ofis (still talking on the phone)
Iskandar : pissshhhhh.....

until the converstion end Iskandar akan mengajuk ckp Abie dia sampai habis..dengan muka yang teramat2 poyonyerrrr.... Mummy memang tak tahan nak gelak.....

anak...anak......

1 comment:

  1. hahaha...macam tu le anak2 selalu buat benda yang kita tak sangka...

    ReplyDelete

please be nice to me