Tuesday, December 2, 2008

Sepetang di KLCC

Salam,

Jalan-jalan kat KLCC last week, tapi tak berkesempatan pun nak tepek these picture. Abie memang suka buat rancangan mengejut. Tetiba jek dia ajak pegi KLCC. So petang Ahad can't remember which Ahad (last two weeks rasanya), kita orang pun pergi lah.

Saja nak bawak anak-anak merasa naik LRT, we park our car at Dang Wangi Station. On weekend tak penuh pun kereta2 kat situ. So bebas memilih di mana sahaja. Iskandar memang tak leh lepas. Lepas jek cam kartun jek dia berlari sana sini. Cam kambing keluar kandang jek lagaknya. Seronok betul. Asik la kejar dia.

Tapi kesian naik LRT pun bukan dapat tengok pemandangan luar tingkap. Naik kat stesen undeground..sampai KLCC pun still undeground lagik. So gelap gelita je lah. But nampak Iskandar cam pelik gak la. Apa benda la yang aku naik nieh.

Sampai KLCC Abie ajak makan dulu, lapar. So isi minyak dulu then baru jalan-jalan. Tak lama pun kat KLCC tue saja jek. Bawak anak-anak keluar rumah. Iskandar tue bukan boleh cepat bosan. Anyhow enjoy the picture.


kat stn. dang wangi. Izzati tue memang kaki posing


my fav picture, mungkin disertakan sekali dengan twin tower tue kot...


duduk depan tasik kejenye asik nak kejo air je lah Iskandar nieh


bawak bekal, nak bagi ini budak duduk dendiam


nyummy.....sundae chocolate


Iskandar & Abie


Abie kata RM4 dok perabih bagi budak ini naik ini micky mouse... sementara tunggu mummy bawak Izzati pegi toilet


Izzati take turn..mana boleh tak naik..kene naik jugak.... dapat merasa sekali round jek..


bye bye..time to go back...kat escalator stn. dang wangi...
Iskandar dok aim jek kakak dia makan lolipop...

No comments:

Post a Comment

please be nice to me