Tuesday, December 30, 2008

Cuti Panjang Part Two - Mari Mandi Manda

Hari Ahad lepas nie pulak Abie ajak anak-anak pegi bermandi manda...... haku nie ikutkan je lah.... mujur this time haku pegi, tak preggy, tak period..so boleh haku terjun sekali masuk kolam.....

Huh Iskandar sampai lebam mandi kolam..excited gila...letih ngantuk ker aper ker tak kisah dah.... dia peduli haper..memang seronok sangat dia dapat mandi kolam.... dah la tue.... ada DJ bagai muzik rancak berputar-putar..pantang dengo muzik mula la nak berjoget...dalam kolam pun dia nak berjoget.....

Seronok tengok anak-anak seronok..... memang puas la dia orang mandi manda nieh.... Izzati tak reti penat langsung..... Iskandar pulak.... nak keluar tue letih sangat..dah tak heran dah..terus tidor.... balik rumah sambung lagik tidur... tapi bila dia terjaga..uwaaa sengsara haku...menangis tak berenti...dekat satu jam gak la..haku kene dukung dia sampai lenguh tengkuk..... bila baringkan dia..dia melalak sampai tersedu-sedu..penat sangat kot... tidur pun tak puas..sudahnya Abie bawak dia keluar pegi jalan2...senyap...dapat bola seketul....lahaiiiii........ hishhhh....



tue tengah berjoget ler tue....


Izzati dan kawan baru nya...alahai nak lupa lak aunty nama nyer..


Abie layan anak bujang sorang..


eh eh...


nak gak tiru kakak meniarap tue...





jadila kamera cap ayam haku nieh..lupa nak bawak kamera...so camerphone je lah..sib baik matahari terik.....nampak la lawo gambanya..kalau tak..hampeh jek.... Mummy was not in the picture because Abie tak koser nak hamaik gambor....nyampesss....

1 comment:

please be nice to me