Tuesday, December 30, 2008

Cuti Panjang Part One - Taman Warisan Pertanian Putrajaya

Salam,

Patut cuti panjang haritue aku kene balik kampung, atas sebab2 yang tidak dapat dielakkan makanya nak balik kampung tue jadik tak jadik.... err haper aku ckp daaaa..ekekeke...so end up masa Krismas tue we all tak tau nak pegi mana, pegi la jalan-jalan kat Taman Warisan Pertanian Putrajaya.

Tempat tue besar...tapi kita orang tak dapat nak meredah kebesaran tempat tue...so kesian la kat anak2 aku tak dapat nak tengok pokok-pokok yang ada dalam tue...sebabnya masa kita orang sampai masa utk Buggy yang akan bawak we all jalan2 tue....dah berlepas orrr entah la...tengok meja registration pun cam tak dak orang...nak tunggu next buggy....lagi sejam...so maleh nak nungg pegi sinun semata2 makan tengah hari jek....then jalan la tempat2 yang ada pokok sikit-sikit..maybe next time leh pegi sebab rasanya menarik jek Taman Warisan Pertanian nieh...




Iskandar nie kan pantang kalau tempat driver tue.... kosong....cepat2 dia nak pegi nak bawak keta...alahai..kocik2 lagik dah pandai..


letih dah kene marah anak dara nieh...ckp makeup tue tak elok....tapi degil nak jugak..tak dibagi melalak cam kene cubit....manja kemain laaa........ bila ckp kata nanti muka tak cantik bila dah besar..ini lah dia jawab.. yelah...yelahhhh....... hish..reti menjawab dahhh


isi perut..... Iskandar sibuk jek nak turun berjalan....main lari-lari..omak eh sibuk nak makan....tak toleh kiri kanan...ekekekeke


kes malas nak amik gambar.....


mmmmmm


alah adik meh la pandang kamera...


oh....bila la aku akan menguruskan badan yerrrr......


my favorite man.....

No comments:

Post a Comment

please be nice to me