Monday, August 18, 2008

Award

Assalamualaikum,

Well tetiba ada orang bagi award kat blog aku nieh....very honoured...tks pada Niza n Sis Shiela for the award....so i would like to share this award to all my Friends. Sapa nama yang ada kat my link tue..... List yang terlalu panjang....tak dapat nak copy paste....so you know who you area...so this award is for your....



and for Kreative blogger...sorry geng..aku jarang nak melawat2 blog-blog korang...tapi for the Kreative Blogger i would like to give this award to Raihan, Ila, Hairanaz, Bib, Nieza yang lain2 jgn kecik ati ekkkk..... dah bagi teddy bear dah kan kat ataih nun......blog haku pun bukan lawa mana pungggg.... ngeh ngeh ngeh.....

No comments:

Post a Comment

please be nice to me