Thursday, September 13, 2007

Selamat Berpuasa

dan lagik nak sengih tue...



tengah tunggu turn nak wat MRI..sakit giler masa nieh


Assalamualaikum,

Fuh..its been a tiring week for me. Anyway before i forgot, SELAMAT BERPUASA untuk semua umat Islam sedunia. Macam la satu dunia baca blog aku. Okey back to my story. It's a really damn tiring week for me.

Rasa tak cukup rehat jek. Balik jek dari Cherating weekend haritue, Abie dah mengadu sakit belakang. Dia dah memang ada history sakit belakang. Nak nak pulak long journey from Cherating to Kajang. Malam tue dah melepek dah.

Isnin haritue cam biasa la, aku pegi keje. Tengah hari dapat call Abie kene admitted kat KPJ Kajang Specialist Hospital. Aduhai..... aku terus balik ler tengok dia. Malam tue temankan dia tido kat sepital. Kebas satu badan weh, ha ler tido kat kusi jek... Iskandar aku tak sentuh langsung.

Hari Selasa kene wat MRI kat Hospital Sentosa kat K.L. Result so far okey la tak de effect saraf.
Doktor kata memang kesan lama. Abie memang penah injured masa main bola zaman bujang dulu. So tak leh ler silap sikit datang ler balik sakit tue.


Dan hari nie Abie discharge from the hospital tapi aku pulak yang lembik loyak. First day puasa aku terbabas nak bersahur. Camne tak terbabas asik bangun jek nak pegi toilet dekat tiga kali la jugak. Perut memulas-mulas sampaikan aku phobia nak pegi toilet...sakittttttt..dan dah tak ada benda nak dibuang pun. Hajat hati nak pegi keje tapi serius aku lembik gila.

Aku puasa gak la hari nieh. Tak larat nak ganti puasa nanti puasa last year pun tak abih berganti gara2 period aku yang tunggang langgang. Lembik nya Allah jek la yang tahu. Alhamdulillah laki aku pun dah keluar sepital. Perut pedih lagik nieh. Bukak poser umah kak ipar aku je ler..tak larat nak masak....





















1 comment:

please be nice to me