Wednesday, October 11, 2006

Lembik..

Assalamualaikum,

Today i'm trying to fasting, not sure whether can tahan or not. Tapi seawal pagi kat office nie aku dah rasa something jek. Perut dah menggelodak, dada rasa cam sebu tekak rasa cam tersengkang. Just wait for a time for me to run to the toilet and throw everything in my stomach to the toilet bin.

Aku rasa nak puasa sebab aku tak kose nak mengganti. Banyak wo. Just imagine, lepas raya nie sah sah aku takkan puasa sampai aku bersalin sok. By the time aku bersalin dah bulan 6. Confinement day almost two month. Gedebak gedebuk.... bulan lapan la clear..bulan sembilan dah puasa... sompek ker ak nak mengganti. Itu yang aku try puasa gak nieh. Tapi nampak gaya kalau aku puasa hari nie aku macam lembik giler jek.

Sampai office jek aku dah membuta....

2 comments:

  1. semopga dpt berpuasa dgn jaya nya...alhamdulillah sayer dulu takder masalah nak posa time pegnen....

    ReplyDelete
  2. mm dah bocor dah...tak larat..

    ReplyDelete

please be nice to me