Wednesday, May 31, 2006

Mood aku terbang!!!

Assalamualaikum,

Semalam masa on the way nak balik rumah, tetiba aku dapat phone call dari Abie.

"Awak balik kul baper"
"Cam biasa la... tgh on the way nieh"
"Saya tak tahan dah nieh... hantar saya pegi hospital"
"Sakit sangat ker?"
"Sakit la, saya tak tahan dah nieh, saya tunggu awak kat rumah"

Adoi, aku dah start suspen giler dah. Teruk sangat ker la husband aku nie sakit. Memang dia dah lama ngadu sakit belakang, dari weekend aritue lagi. Dah pegi cek doktor, doktor dah suruha admit tapi dia pulak tak nak. Hari isnin haritue dah tak tahan, pegi lagi set appointment petang ngan specialist, nurse yang pandai pulak tak masukkan appointment record tue dalam buku doktor. Dah la sesia balik rumah balik tanpa jumpa specialist.

Aku bawak kereta pun otak aku dah melayang-layang yang dia betul2 sakit kat rumah tue. Sampai rumah tengok okey lagi dia. Dia kata dia dah makan ubat, aku tanya balik betul ker nak pegi hospital dia kata, tak pe lah dia makan ubat painkiller nieh, esok dia nak carik orang urut.

Khamis nie dah set appointment ngan specialist.

Citer pasal Akademi Fantasia malam tadi, aku tengok diari AF tue, issshhh...tetiba tak de mood nak citer laaaaaaa...nanti laaaahhh..

16 comments:

  1. Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

    ReplyDelete
  2. Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

    Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang kaya dengan cepat di sini.

    ReplyDelete
  3. Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!
    Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang kerja dari rumah di sini.

    ReplyDelete
  4. Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

    ReplyDelete
  5. Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

    Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang cara mudah buat wang di sini.

    ReplyDelete
  6. Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website kerja dari rumah. Peluang kerja dari rumah di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

    ReplyDelete
  7. Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website cara mudah buat wang. Peluang cara mudah buat wang di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

    ReplyDelete
  8. Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

    Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang jana wang automatik di sini.

    ReplyDelete
  9. Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

    Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang kerja dari rumah di sini.

    ReplyDelete
  10. Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website kerja dari rumah. Peluang kerja dari rumah di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

    ReplyDelete
  11. Hai, Di antara banyak blog yang saya lawati hari ini, blog anda antara yang hebat. Saya akan bookmark blog anda!

    Saya ada website jana wang automatik. Peluang jana wang automatik di sini.

    Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

    ReplyDelete
  12. Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

    Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang kaya dengan cepat di sini.

    ReplyDelete
  13. Anonymous11:42 AM

    Very cool design! Useful information. Go on! 1993 buick regal horn pad

    ReplyDelete
  14. Anonymous1:22 PM

    Enjoyed a lot! »

    ReplyDelete

please be nice to me