Thursday, December 4, 2014

Catatan....Persediaan Sekolah


Salam,

Ahad lepas, dapat duit kutu sikit, paksa diri pi carik barang-barang sekolah budak-budak ni walaupun mata dok sakit, ku main hambek jek..

Iskandar nya baju masa darjah satu memang dah hazab sangat la pulak... baju sekolah baju kafa...adoi..tak lalu nak tengok... 

Izzati pulak baju2 dah senteng dan sendat.. memang kene beli baru ler gamaknya..



Ni la sudahnya yang berjaya di rembat haritue...

Kakak
1. Kain Biru - 2 helai
2. Kain Hijau - 2 helai
3. Baju - 4 helai
4. Tudung - 6 helai
5. Kasut - 2 pasang
6. Stokin - 2 set
7. Seluar Track - 2 helai

Abang
1. Baju Melayu - 3 pasang
2. Baju Sek Keb - 3 pasang
3. Sampin - 2
4. Seluar Track - 2 helai
5. Kasut - 2 pasang
6. Stoking - 2 set
7. Singlet - 3 helai

err ada lagi tak... sebab macam banyak jek yang ku rembat haritue.. 



Dah beli macam-macam... dah kene bayar beratus-ratus...dapat la shopping beg free ni ha.... huhuhuhu...

Ni baru 70% ready...buku, alat tulis belum lagik...tunggu gaji bulan doblas laa... 






Catatan....Sore Eyes





Assalamualaikum,

Patutnya boleh jek nak update kat rumah, tapi biasa la..bila dah kat rumah tu susah beno nak dapat tengok laptop, mak anak empat nie banyak habiskan masa dengan melayan karenah kanak-kanak riang kat rumah tu.

Harini baru naik kerja selepas 6 hari MC bahana sakit mata kan...gilos betul... dah lama tak kena sakit mata, sekali kena hamek... 

Ini pun sebenarnya tak berapa nak okey lagik, pepagi mata still melekat lagik ngan taik mata...tapi merah dah tak ada dah... 

Berjangkit ngan Izzati ler nieh... dia yang start dulu sakit mata...