Thursday, December 4, 2014

Catatan....Sore Eyes





Assalamualaikum,

Patutnya boleh jek nak update kat rumah, tapi biasa la..bila dah kat rumah tu susah beno nak dapat tengok laptop, mak anak empat nie banyak habiskan masa dengan melayan karenah kanak-kanak riang kat rumah tu.

Harini baru naik kerja selepas 6 hari MC bahana sakit mata kan...gilos betul... dah lama tak kena sakit mata, sekali kena hamek... 

Ini pun sebenarnya tak berapa nak okey lagik, pepagi mata still melekat lagik ngan taik mata...tapi merah dah tak ada dah... 

Berjangkit ngan Izzati ler nieh... dia yang start dulu sakit mata...





1 comment:

please be nice to me