Wednesday, November 26, 2014

Catatan....Cerita Hari Minggu!!


Assalamualaikum,

Wei..hari ni dah hari Rabu la..kejadahnya nak update citer hari minggu...hehehe ni la kan..baru nak carik balik momentum menghapdet blog... tertinggal sehari udah lupa selamanya...

Weekend haritue.. kami sekeluarga ke Lumut, Perak ada reunion sekolah menengah Abie.  Tak ada la lama pergi pun..setakat dua hari jek... pegi Sabtu balik Ahad...

Budak-budak dah dikhabarkan dari awal, tak sabar-sabar nak tunggu 22hb nak pegi ke Lumut tu...

kita layan gambar jek lah...

Not so much activities pun.... sampai2 sabtu tu seme terus terjun kolam... esok pagi Ahad tu pun repeat lagik terjun kolam...apa yang syok untuk budak-budak pun... mandi kolam la yang paling best pun kan bila pergi bercuti-cuti cam ni... 

Mommy is cannot join ... bestfren mari lak time tu...boring jek... so Abie la melayan depa...

By the way, kami menginap kat Marina Cove Resort..okey la..ada theme park ala-ala... don't expect cam Sunway Lagoon, Lost World of Tambun jauh sekali hehehehehehe.... 















1 comment:

please be nice to me