Tuesday, July 19, 2011

Catatan....Izzati Maisarah bt. Hisyam

Lama kan tak story mory pasal anak...
so hari nie ku nak membatak membuat entry


Sakan dia nak ngambik gambar kat cup corn nieh......

agak-agak dapat tak 10 entry hari nieh...

iyooo lah tu..

eheh back to the topic....
lama betul tak dating ngan cik kak nie
since ada adik..jarang dating berdua ngan dia
kalau dulu rajin..tak leh la cik kak ni merajuk sikit
mesti ku half day ataupun ku cuti terus
bawak dia gi jalan2...

nowadays...tak ada dah..
haritue masa ambik report card dia...
ku hasut...jangan pegi sekolah agama
ahaks..hampeh nyer mak
bawak dia gi office kejap mentara ku apply EL...

lepas tue bawak dia jalan2, makan-makan kat midvalley
konon nak tengok wayang
tapi tak ada citer best la pulak...
sudahnya jalan2 kejap jek kat midvalley sebab mommy udah ngantuk giler
balik2 ku kebabom tido heheheh sian kakak

tak per kakak nanti kita dating lagik ek..
tunggu ada movie best best yang kene ngan selera mata kakak
kita gie keluar dua ek..
girls day out gitu kekdahnya...






1 comment:

  1. bawak le dia gi tengok harry potter hujung minggu ni beb!
    best tawww!

    ReplyDelete

please be nice to me