Thursday, March 24, 2011

Catatan....Mummy & Kakak


Gambar ni dah siap edit dah pagi tadi
tapi sebab jiwa kacau
terbantut nak buat entry kat blog

kepala aku dah start sakit
mata pun dah rasa sepet dedua...
anyway sebab dah edit kan..
letak la jugak kan..

see the resemblance....
masa aku kecik...izzati memang follow aku sungguh...


 dengan haircut yang lebih kurang.... tapi gambar kublur maklum dah lama


tak sangka ada gambar yang serupa..... cuma ku selebet laa pakai selipar jek..


Nota Kaki: Ketika membuat entry ini, hati dan perasaan masih berkecamuk....


No comments:

Post a Comment

please be nice to me