Monday, March 21, 2011

Catatan....Block!!!! Everthing Block!!!!




Very good...so so good....hahaha gelakkan diri sendiri!!!! 
clap clap clap....

Since last week aplikasi laman soSIAL muka buku telah pun di block di opis
clap clap clap....

Pagi nie datang opis dengan harapan aplikasi ini boleh la dibuka kembali
malangnya..hampeh...

Mujur jek ada Twitter yang follower tak sampai pun 50 orang...
so aku menghazabedahkan diri di Twitter sajerk
sebab haku tau...bila haku hapdet Twitter otomaik Facebook haku pun terhapdet sama

Hahahahaha  sengalkan Kak Mah...
cam la leh mati tak leh masuk Facebook...
cam la malam-malam tak leh masuk Facebook

So rasa-rasa lepas nie makin rajin la haku hapdet blog
tengok tengok..tak sampai setengah jam sudah dua entry ku buat...
lama-lama citer yang tak haper-haper pun akan keluar kat blog haku nieh 

ngeh ngeh ngeh...

nak add me kat TWITTER sila carik imah76
FOLLOW ME JIKA MAHU!!!!

Tapi aku rasa satu kerugian sebab
almost separuh sumber bisnes haku nie datang dari Facebook..
huhuhuhuhu..... 

Tak aper....Allah beri masa 24jam..
boleh jek ko nak hadpet waktu malam Kak Mah..
rezeki tue Insya'Allah akan datang jugak...



2 comments:

  1. kat opis akak pun sama - fb kena block
    tu yg senyap jer dah ni
    kalo masuk memalam pun
    cam tak de feel

    hiks

    ReplyDelete
  2. laa..patut la nama tak nampak akak kat FB...
    kan kan kan malam2 tk dak feel la nak online FB..

    ReplyDelete

please be nice to me