Tuesday, December 28, 2010

Catatan....Jubah ke Maxi?


Sekarang nie kat facebook cam perang jual jubah jek
asal dari raya haritue ler..
jubah kaftan macam-macam pesen keluar
pastue macam2 jenis jubah jubah trendy yang keluar kala ini...

Dan haku bila dah cuci cuci mata tue
start la meroyan ...
gatal jek nak tanya peniaga-peniaga tue nak beli
tapi pk pk balik...cek balik duit dalam bank
oh tidak!! iyer sila pk anak nak sekolah yer Kak Mah..
so pendam kan hasrat teruja inieh...

Harap-harap boleh la beli tahun depan...huhuhuhu...
yang menjadi idaman qolbu...




yang kat atas ni baru terperasan semalam..
ada macam2 kaler lagik...perkh terliur...





dress yang mula2 menarik hati ku inieh..
perasan cam cun jek nak pakai kan...
dulik lerrr.... cun tak cun...ehehehe
sekali keluar yang terbaru, ada corak tambah meroyan mak nyahhh...



yang nie sebab ada ternampak sorang mama pakai...
tengah preggy nampak cantik jek dia pakai
terus i terbekenan...

penjual-penjual kat Malaysia nie depa jual dalam RM130-150 la baju baju nieh
tapi kalau beli direct below than 100 leh dapat..
tapi siapkan la pulak kos postage.....huhuhhuhu
(ada sesapa nak share??? ahakss)

Gambar-gambar
KREDIT TO FLOWGO SHOP
(kalau nak tengok pegi la add FB dia...meroyan tengok, err dia dari Indonesia yer)







4 comments:

  1. cantekla jubah tu... jeles tgk org len pakai tp kite takleh sebab kite rendah huhuhu..

    salam.. jemput undi bby kite.. klu sudi.. tq
    http://www.mayaqarmyla.net/2010/12/jom-vote-adik-dhuwa-haziq.html

    ReplyDelete
  2. skrg mmg trend...kt indon ni mesti murah...jubah biasa jual kt sini 100++ sana baru 20-30...bln 5 nanti sy pegi leh sebey..

    ReplyDelete
  3. kat sana dalam 90 lebih gak.... tapi kira murah la compare kat sini...up sampai 100% tapi ye lah import dari sana kan...harus laaa...

    ReplyDelete
  4. emm meroyan gak tgok...tk tahu if saya plkai sesuai ke tidak..

    ReplyDelete

please be nice to me