Thursday, December 30, 2010

Catatan....Indonesia Menang!!! tapi MALAYSIA JUARA!!!!!!


Excited hakak tak abih lagik dek non
dari malam tadik lagi ...
pagi ni bila jumpa rerakan...
tak ada la citer lain melainkan bola belaka...


hakak suka betul tajuk Metro hari nieh...ahaks
tak pernah2 hakak beli sok kabar pepagi adam hakak beli hoccay....

malam tadi dok tengok bola sorang-sorang...sampai rumah ngam ngam kul lapan...
tapi akak nie tak ada la tengok terus kan harus lah mandi dulu..solat dulu segala
baru la boleh tengok..... 

first half jantung dup dap dup dap gitu...nak nak bila Fahmi berjaya selamatkan gawang gol 
dari diterjah dek pasukan Indonesia....fuh....
wall FB akak penuh dengan kata-kata I LOVE YOU FAHMI!!! muahahahaha
hakak pun tak terkecuali....

punya la tak perasan anak anak hakak tak balik lagik yer olls...
ahakss sohih pakcik pakcik dia tunggu abih first half baru nak hantar..
harus la kan ghugi...bukan senang Malaysia nak masuk apa apa game final pun....

bila anak-anak dah balik akak tak dapat nak concentrate sangat..
Iskandar la sunyi Izzati tak ada gi tengok teater....
dua minit Mami... Mami..sampai kono marah ittew budak

"abanggg...mami nak tengok bola nie...jangan kacau..."

terkulat2 la budak tue...ahaks sian dia...
okey okey Mami salah.... layan kan jugak dia...
dak Iqhram pun tak mau tido.... huish tak concentrate hakak...



Ferdinand pun ucap tahniah kat twitter taww...
ko hader??? tak ada kan?? hahahaha... 



yerrr... We Are The Champion... my friendss!!!!!..... 


akak layan amik gambar kat tivi je lah yerr...ehehehehe....
tak best dok copy paste jek dari link orang ahaks...


Apex...ko la hero rakyat Malaysia malam tadik..
alamak muka tak clear.....jap jap akak carik muka yang clear...


hah hambik!!! di ambil dari facebook dia..

Over ko Kak Mah.... selalu tue tak minat bola...
hish..bukan selalu Malaysia dapat masuk final
bukan selalu Malaysia ada peluang nak menang....
akak dah final-final akak layan jugak ...
tapi akak tak follow dari awal la...ahaksss....

Pepepun tahniah buat skuad Malaysia!!!!!
disebabkan korang menang....
esok PM declare CUTI!!!!!

YEEEHAAA...selamat cuti hakak satu hari...



2 comments:

  1. tetiba jer minat bola kannnn.... hehehehe...

    ReplyDelete
  2. tahniah gak buat k.mah yg bersorak-sorai menyokong cuti besok utk anda...okey?

    ReplyDelete

please be nice to me