Friday, December 10, 2010

Catatan....Bila dah start keje...




Bila dah start keje ni start la balik perjalanan haku dengan public transport nieh...
so far selama tiga hari nie belum lagi jadi perkara-perkara yang tak sedap di tempuh..ehehehehe..
semalam balik lambat..lepas maghrib baru haku balik ghumah..
tak dapek la nak naik bas balik harus la lambat...so nai komuter je lah...
cian dak iqhram..kene tinggal lama...
tapi malam tue dia dera la mummy dia pulak tak mo tido, tak mo terletak...
padahal mummy dah tak larat nak bukak mata dah....






9 bulan tak pakai kasut tinggi...(niza tak tiru ek entry ko ekekekek).... 
so bila naik keje pakai la kasut tinggi kan...
haku pun pesen wedges jugak niza... ehehehe...
uwaaa dah lama tak berkasut tinggi ni..tulang kering, betis, peha haku adalah sakitttt...
umpama baru nak belajar2 berkasut tinggi kaedahnyer....uhuksss...
baru berangan nak beli kasut baru.... nanti dulu lah kot...
izzati nak sekolah banyak nak kene prepare...
napsu mak kene tahan dulu....




bila dah bekerja nie pun waktu tidur memang teramat la kurang
nak nak anak dah tiga..(ada beza ker?) ehehehe...
malam tadi dapat tido tiga jam jek.....
Iqhram tido dalam 1.30.... kul 4.30 dia nak nyusu..
4.30pagi dia nak nyusu tue aku dok pk kalau aku tido balik harus la hanyut sampai kul 7 kot..
so aku tahankan mata tak tido..
buat la apa yang patut di buat..itupun tengok2 aik dah kul 6.00 
nak sidai kain pun tak sempat...(aper yang aku buat?? ahakss)....
dan sekarang mata ku sangat kuyu......

esok dah sabtu..... pala otak dah pk laundry dan laundry..uwaaaaaaaaaaaaaaaaa....





1 comment:

  1. setuju kak.. aduii bila dah kerja.. layan anak 3 org.. ermmmm tido pun bbrp jam ajer

    ReplyDelete

please be nice to me