Saturday, October 2, 2010

Catatan....Checkup 36 Minggu



Pagi tadi checkup lagik.....huish dah tiga kali pepagi buta kami pegi klinik...sebab cepat....kalau pergi kul 10 tu memang berejam la tunggu..... pegi pukul 8 kejap jek.... Doktor pun sampai awal....kul 8.30 dia dah start bukak klinik...


Haish...ku nekad mintak MC panjang.... checkup seme okey.... Doktor kata baby dah 3kg dah.... mulut nie selamba jek mintak MC...tapi Doktor cam terpinga-pinga la pulak....awat doktor....bagi je ler... mc...company saya okey jek asalkan ada mc okey jek.....huhuhuhu..... dia pun bagi la mc seminggu...

Aci tak next week nak serah diri bersalin awal mintak induce mintak epidural....sebab jalan pun dah tak betoi...mengengkang2 jek.......

Balik dari checkup ku melepek ketiduran sampai tengah hari.....




1 comment:

  1. aciii dapat mc...kalaou pak mid, dia bg mc siap2 sampai due utk induce.....

    ReplyDelete

please be nice to me