Monday, September 20, 2010

Catatan....Pregnant at 34 weeks



Jumaat minggu lepas dah cecah 34 minggu. Hari Sabtu pagi sebelum berjimba-jimba dengan kenkawan beraya ku pegi checkup seawal pagi.

Sebab Abie keje kan, so pepagi buta ku dah pegi klinik, kali ni pegi sorang-sorang Abie hantar jek kat klinik, anak-anak pos umah Mak Long....Iskandar pun dok tidoq lagik....

Balik dari klinik adik ipar jemput...

So far so good pegi checkup...Doktor Jamil pepagi peramah sikit.... tanya dah start sakit ker..so far lum sakit2 la.... just cam cramp2 perut kat bawah nun, lupa pulak nak cakap pasal mengeras tue....huhuhu

Doktor Jamil pun kata perut ku lembut lagik..... baby okey....sihat Alhamdulillah...print 3D lagik...tapi tak sempat amik gambar... Abie amik gambar tue pegi bawak tempat keje dia.... kali ni nyer printing 3D memang nampak cam muka Iskandar.

Aku tanya gak doktor, berapa berat baby...doktor kata 2.4kg huhuhuhu..dia kata kecik tapi normal nieh...... aku cam hah 34 minggu 2.4kg..kecik ker...agak2 kalau masuk 38 minggu baper pulak beratnyer...huhuhuhu.....

Okey ini latest picture haku saja tayang perut kan.... muka diblurkan sebab tak senonoh melantak kerepek..... 




Lihat perut ku???? besar kannn eheheheh...... This is me at 34 weeks....huhuhuhuhu





4 comments:

  1. wah! semoga akak dapat baby yg sihat dan comel!! hehehe

    ReplyDelete
  2. Perut bulat pun nampak seksi tau....hehehe..

    ReplyDelete
  3. cantek baju kak!! wiwittt

    ReplyDelete

please be nice to me