Wednesday, July 21, 2010

Catatan....Selepas 22 Tahun





Iyer korang...selepas 22 tahun...aku pun tak sangka dan tak pernah jangka...akan berjumpa kembali kawan-kawan sekolah rendah dulu.  Macam tak percaya...... 

Hari Sabtu lepas.... ada mini gathering dengan budak budak sekolah rendah.  Dulu aku sekolah di Sekolah Kebangsaan Kajang.... masa zaman aku tue sekolah tak banyak cam sekarang...so mostly memang sekolah kat situ la...kiranya paling gelemer la kan..selain dari sekolah Highschool or Covent.....

Aku ni dah lah ada masalah ingatan sikit.... jadi bila jumpa kat FB tue jenuh nak ngingatkan tapi bila dah jumpa.... laaaa..... budak nieh rupanya....tapi ramai gak yang haku ni hilang ingatan sikit kecuali yang best friend dan setan setan sekolah ahakss..saper tak kenal setan sekolah tue memang ler...ahakss..
Terima kasih kat Mahathir ngan Tajri sudi menumfangkan haku ngan anak-anak semata-mata nak join gathering nie...and tks to Mahathir sebab blanjer makan hahhahaha murah rezeki ko nanti Yeye...






ini sebahagian dari geng geng perempuan time sekolah dulu...ramai lagi sebenarnya..cuma tak berkesempatan nak contact-contact dan berjumpa-jumpaan...... bulan puasa sok free kan time yer..(sekali tue haku yang tak dapat nak pergi..ahakss)...




antara geng geng yang hadir haritue..... huh kembang semangkuk haku..... korang memang best...still cam dulu gak.... walaupun ada yang sebenarnya duduk dekat2 jek ngan area rumah haku tapi susah sangat nak berjumpa..iyelah masing-masing dah ada life sendiri.... time umur 12 tahun dulu lain ler...now memasing dah 34 tahun yer...harap sedar diri ahakss....


tapi bangga kan..mostly kawan-kawan haku ni berjaya orangnyer.... yang setan tak sangka jadik orang ahakss...paling haku tak caya.... ada Pensyarah tue!!! muahahahaha....sorry Nuzul memang cam tak caya jek haku ko jadik Pensyarah.....

Seronok jumpa korang....nanti jumpa lagik!!!!






3 comments:

  1. sesekali jumpa dlm reunion..best kan kak?suke tgk perubahan kwn2x lama

    ReplyDelete
  2. salam akak..wahh da reunion..
    teringinnya nk reunion cam akak..
    huhuhu...

    ReplyDelete
  3. Anonymous3:01 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me