Monday, July 19, 2010

Catatan....AkuNoi's Birthday Contest!!! - 1st Runner Up


Memang rezeki baby dalam perut nie melimpah ruah kot...haritue menang Contest Look Alike. Hadiah seme dah redeem dah sampai seme then ku akan meriakkan diri tayang kat dalam ini blog yer...ehehehe...

Then Contest Znil ni pun menang lagik...walaupun 1st Runner up sahaja...sangat suka sebab dapat buku....boleh bagi Izzati..... eheheheheh....

Terima kasih kepada pihak Juri kerana memilih saya..... terharu taw...i jarang masuk contest nie...sekali sekala masuk dan menang seronok. Suka masuk contest kalau senang-senang jek..kalau payah-payah tue memang tak masuk ler..

Sapa-sapa tau ada contest memana lagik ..inform lak ek...ehehehehe...

Gambar bertuah adalah seperti di bawah




saya sangat geram dengan pipi labuh Iskandar itu...sekarang dah tak labuh dah pipinyer uhuksss..



3 comments:

  1. tahniah beb!
    mmg rezeki baby dlm perut tu..

    i tgh tggu 2 lagi hadiah dari MOBS contest.. :)

    ReplyDelete
  2. tahniah..
    jom la singgah kt blog sya..
    join kontest hitam itu menawan dari Cik Missyaniabdullah...

    ReplyDelete
  3. Anonymous3:02 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me