Tuesday, June 15, 2010

Catatan....Me at 5 Months Preggy



Mengandung kali ni rajin pulak nak update pasal journal pregnancy ni kan... last time...tak ada mood langsung...err last time tak kenal nuffnang...ngeh ngeh ngeh...

psstt..sesapa ada tips nak naikkan traffic blog please share with me...tengkiu....tetiba lak terselit...


Okey..this is my perut at five months preggy yerrr...hehehehe..besar tak ke serupa jek cam gambar haritue.....




cam biasa la kan....kat toilet la pung nak ngambik gambau nieh....


Setakat hari nieh.... belum merasai aktifnyer tendangan dan kuntauan baby dalam perut..just rasa cuit cuit manja gitu.... bila nak rasa nie ek..tak sabar-sabar la pulak....huhuhuhu....lemah lembut sopan santun kot anak Mummy nieh ehehehheeh...

ehehehe.... ini pun kan orang dah cakap...bile bersalin nieh?? uwawawawawwa.....ada lagi ompek bulan rerakan sekelian..... ai baru lima bulan huhuhuhu..besar sangat ke perut ai nieh.... huhuhuhuhu

Ini pun solat kadang-kadang terpaksa solat duduk sebab sakit kat urat antara peha dan punggung belah kanan....nak amik wuduk pun kalau bongkok tue...perkh dia nyer tangkap....best!!!!!!!!....

Doakan saya selamat sampai ke akhirnyer ya...;




5 comments:

  1. ala... kiutnye peyut.. hiihi aku tak dan nk ambik2 cam ni dulu... tak tau ar napa. alergik kamera. haha


    ** award tu nanti aku ambik yer.. TQ

    ReplyDelete
  2. del.... aku pun alergik kamera gak...mana ada amik gambar full amik gambar perut jek..ehehehe

    ReplyDelete
  3. kejap je dah 5 bulan kan chik .. rasa cam baru smlm aku baca stat ko mabuk2 .. hehehe

    ReplyDelete
  4. kan asz..... tue la cepat tul masa berlalu..aku nie tak prepare aper pun..... lagi 4 bulan tak lama jek lagik... ini pun dah Rejab... dua bulan lagik nak puasa..huhuhu

    ReplyDelete
  5. uih!! besonya!!

    ReplyDelete

please be nice to me