Monday, June 14, 2010

Catatan....Layan Tag

Mekasih la Niza...tag haku...kalau tak pasal tag nie haku pun tak dak idea nak hapdet blog....rasanya ada dua tiga gambar merapu dalam HP nie utk diblogkan tapi entah lah... Monday blues..jari jemari ai pun bikin blues jugak...

1)adakah akak happy sekarang?
Happy?? Define Happy? Adakah banyak duit itu Happy..makananya I'm not happy sebab saya tidak banyak duit..kuhik kuhik kuhik........

2)nape akak tak happy?
tak happy tak dak duit lorrrrr...tak leh nak nyopping nyopping...how i miss zaman kegemilangan time berduit sikit masa dulu..... tiap tiap bulan nyopping jek kejenyer..hehehe..tak per..bumi ni bulat kan....

3)apakah benda yang buat akak happy?
to see my kids happy...... bergurau senda..... gembira dengan Mummy dan Abienyer.... melayan kaletah dan kenakalannya...

4)pernah tak akak menerima tag?
selalu.......kalau tak ada idea nak hapdet blog.... layan tag ler...


5)warna yang akak suka?
hhhmm..warna ek.... Biru, Pink......

6)5 orang yang akak sayang dan nak tag
Saper ek...not in the mood pulak nak tag orang..saper2 nak buat tag la.... semua orang ai sayang hoccay....

7)adakah akak happy dengan apa yang ada?
apa yang ku ada ek?? ehhehheehe....syukur nikmat Allah Insya'Allah...











2 comments:

  1. rajin nyer hang layan TAG hehe

    ReplyDelete
  2. hahaha...tengah tak ada idea nak buat entry...

    ReplyDelete

please be nice to me