Friday, May 7, 2010

Catatan....Rentetan Khojer Semalam

Kan....masa pepagi sms bagi tau kononnya nak pegi klinik, bagi tau masuk petang ku dah cam terdetik rasanya mamat nie takkan ada nya petang....

Dah la arrange meeting pagi....tak datang....ku gak terpaksa tolong kenselkan sebab kawan sorang tue MC....

Gantikan tempat dia dalam meeting abih..saper lagik kan haku ler jugak....

Bila petang...tengok tengok confirm mamat nie tak datang....huh!!!!!!


saper tue?? ada lerrrrr...... malas nak reveal bukan korang kenal punggggg....

tak per la dengan condition sekarang haku redha je lerrr.... orang nak bagi keje bagi tak nak bagi sudah.... lotih dah nak tanya....

dah nak lima tahun kat sini...perlukah ku carik kerja lain..... hmmmmm




No comments:

Post a Comment

please be nice to me