Thursday, March 25, 2010

Catatan.....Mummy Udah Start Dah!!!!!!



Mummy udah start dah...start aper... membelek-belek barang baby..walaupun baru 2 bulan kenapa Mummy udah start...sebab orang kata bulan 10 tue tak lama jek.....huhuhuhuhu....

Mummy berangan jek kalau dapat bagus tak dapat redha je lah...tau ekonomi kureng...

Baru-baru ni kawan opis dapat hadiah...dia top up duit dia lah..then dia hantar email say thank you...hadiah dia dapat adalah ini...




iyer...dari zaman mengandung Iskandar dah berkenan dengan rocker newborn to toddler inieh....tapi Mummy gi beli swing lain yang memang jadi bahan lanyakan Iskandar...huwaaa mana aku nak pi hantar repair swing ittew....

Mummy sudah berkenan sama rocker di atas.....sudah request mau benda yang sama..top up duit sikit pun top up lah..... janji tak bayar full...aci??

lagik aper lagik Mummy meroyan!!


aper tu?? Itu breastpump... Ameda Lactaline...dual pump tawww..harga?? pi carik sendiri ehehehe memang dah start kumpul duit nieh nak beli pump nie..

kenapa beria-ia nak beli pump...well.... hhhhm...biarlah ia menjadi rahsia dulu (rahsia la sangat)...
tunggu lah..kalau ku invest tapi tak menjadi sedih jek doa-doa saya berjaya utk breastfeeding anak saya yer....

lagik...lagik..lagik....


Bottle Warmer....nak buat aper tue..entah dah nama pun meroyan kan.... nak buat aper buat panaskan lah..utk aper....saja buang duit..nama pun berangan..dapat syukur tak dapat redha jek....ini semata-mata kehendak.... korang ada duit sila lah beli...ku dalam tempoh verangan sajork...ngeh ngeh ngeh..

lagi lagi lagi????

hhmmm aper lagik ek...




ohh ini memang napsu semata-mata...aritue dah ada playpen gatal pi jual..... nak beli lagik... rasanya tak kot... sebab anak-anak ku seme jenis tidur bergelimpangan...

ada lagik tak verangan nak membeli....hhhmmmm....ikutkan melambak2...setakat ini itu lah yang dok terpk kan...tiga di atas adalah sangat-sangat teringin...kecuali playpen ittew...ehehehe...

hhhmmmm





4 comments:

  1. Azie, anyway tahniah for your pregnancy. Take care

    ReplyDelete
  2. Mengandung memang best.. Enjoy the moments ye... Anyway, congrats!

    ReplyDelete
  3. tuh la mah.. aku nih tahan je nk meroyan..nih nk beli stroller...time dok umah tuh aku tahan..bile kuar je mula geram je nk beli.. xleh tahan la tgk brg2 baby nih..comey

    ReplyDelete
  4. macih aisyah...

    ira..kannnnn...tapi tak sedo diri duit kureng....aku ler tuh

    ReplyDelete

please be nice to me