Wednesday, March 31, 2010

Catatan....Macam Dejavu Pulak




3 years back.. PM mai opis nak tengok upacara perjanjian nak beli 4 car train...(ingat ingat lupa)...bukan mai opis la.... ada acara kat Hotel..time tue bulan poser..... aku ingat lagik...aku tengah ngandung kan Iskandar... eh 3 tahun pulak 4 tahun lepas lebih kurang..... dapat la jumpa PM kita nie secara berdepan dekat dekat..... 


Hari ni... PM nak lauching 4 car train pulak starting point kat opis aku gak..naik LRT nak pi Subang Depot.... kebetulan pulak aku ngandung lagik... huhuhuhuhu..cam dejavu pulak... tapi rasanya kali ni tak jumpa dia punggg...duk opis jek....

errr entry tak dak motif...



5 comments:

  1. Salam,

    Azwan habaq hari ni bangunan OUA tu cantik giler. ada sofa, penuh pokok macam utan... elok untuk ibu mengandung tu, banyak O2.

    harap lepas najib balik lepas lawatan sejam dia tu OUA tak ambik balik pokok tu :P
    kalau depa ambik, modal dia RM2 jer beli petrol :P

    ReplyDelete
  2. hahaha.... i don't think itu UOA punya keje....itu seme prasarana nyer keje letak segala pokok tue... tumpang bangunan UOA jek... kan..tapi kan i rasa cam hutan belantara jek.... huhuhuhuhu...

    pokok pokok tue sewa jek...

    ReplyDelete
  3. Opssss UOA. demm salah bangunan lagi. OUA tu opis suami saya yang nombor 2 kot :P

    sewa ka? sewa then letak trus pun takpa... taklah nampak jongjeng sgt opis tu

    ReplyDelete
  4. biasa sewa.....tak penah beli..kalau nak letak kene suruh UOA la letak.... ini pun rasanya prasarana tumpang letak semata-mata pasal PM nak datang nie lah.... if not..memang gonjeng jek bangunan UOA nieh...

    ReplyDelete
  5. keje kat rapidkl subang ke? hubby wani pun kat situ gak..hehehe...

    ReplyDelete

please be nice to me