Wednesday, March 3, 2010

Catatan....CROCS Part III


Crocs lagik....

tadi kebetulan pi area yang jual kasut tue so tanya budak jual tue dek boleh ambik gambar??
boleh kak? ambik gambar saya sekali...sabau jelah..

gambar kedai seme sekali yer kak promote kedai saya nieh..
amboi amboi...

anyway...ini lah kasut2 fomfuan yang ado kat dalam kedai or gerai or anything you wanna call...

Dell...havana hitam ko tak ada...dah abih ...ko tengok la gambar2 nie kot kot ada kaler yang ko kenan..tapi next week la kot sebab start esok ku cuti.. minggu depan keje sehari jek hari Rabu..ahakss..

 

Sorry... Cyprus haritue bukan warna hijau..tapi warna purple...macam seperti di atas..ampungggg...
Harga :- RM59


 

Havana - RM35

 

  

ku tak tau aper ke nama kasut nieh... RM20

 

Olivia - RM20 gak (kotsss.lufer ler pulak)

 

adik beradik Havana tapi tinggi punyer.. RM55

 

ni pun adik beradik Havana gak kot.. harga pun rasanya RM59...
lebih kurang laaa..tak ingat lerrr...ehehehe

ada minat???
motif baik ati sangat?? nak kumpul pahala banyak-banyak hehehehehe...(iye iye jek jimahhh)



2 comments:

  1. Kat mana kedai kasut croc ni kak...nak cari kasut anak..ssh nak jumpa utk bdk2 yg ctk..nak beli mahal x mampu..

    ReplyDelete

please be nice to me