Tuesday, February 2, 2010

Catatan...Berkelah di Kemensah di Hari Sabtu


Sebelum pukul 10 pagi sempat la nak update blog.  Ingat nak update kat rumah tapi WIMAX ala-ala puaka sikit tak tau apersal...connect tapi aper web pun tak leh masuk....

Kul 10 karang nak keluar pulak wat Tagging....

so tengok la gambar-gambar kat Kemensah ni nak tengok gambar banyak-banyak sila masuk FB saya...nak add saya sila kenalkan diri anda..kalau tak...haram ku nak accept..ekekekeke

ada orang tanya Kemensah tue kat mana.... Kemensah tue belakang Zoo Negara kat Ulu Klang....

memang betul-betul belakang Zoo

inilah nama tempat yang kita orang lepak haritue..... tak nampak pun waterfall nyer sebab kita orang lepak kat bahagian depan..... chalet nie kene book dulu...takut full....berapa hengget tidak la ketahuan.... dengar citer group Jimbara pun ada chalet kat Kemensah nie....

Jalan nak pergi ke sini very the mencabar..jalan kecik jek...ala-ala kalau bertembung dengan kereta lain memang hazab la...so sila berhati-hati yer...be extra carefull.....


 

ini lah pondok yang kita orang dok lepak..convenient la sangat sebab sebelah sungai jek..senang nak tengok budak-budak nie mandi manda...air pun shallow jek..tak ada la dalam punggg...tapi owner chalet ni rasanya dah tambak..so ada satu kawasan yang ala-ala dalam sikit boleh la dia orang nak terjun tiruk segala.....


  

sebahagian dari keluarga yang join aktiviti berkelah haritue..ada satu family tak dapat join...huhuhu..en. somi ku dan en. somi angah pun tidak ada....so kurang korum lerr...ngeh ngeh ngeh....



  

ini budak tak reti nak naik.....alahai...dah ler Abie tak ada dek...jenuh Mummy nak layan adek....badan dah sejuk gigil pun nak jugak berendam dalam sungai tue.... ada la dekat lima kali turun naik..... sampaikan dah siap tukar baju aper seme orang dah tak ada dah petang pun dia nak gak....
"adek nak mandi cungaiiiiii....."

 


kakak pun tak kurang kalahnyer..... fuh dia la paling terer berendam paling lama dalam sungai tue......balik rumah muka hangus terbakar dek sinaran matahari..ingat mandi laut jek terbakar....mandi sungai pun boleh terbakar...

overall...okey la tempat tue...kalau saper nak contact no. nanti haku bagi yer.....


http://azimahas.blogspot.com

4 comments:

  1. aik blakang zoo negara jek??? lalu celah mane kak mah?? huhu

    teringin gak terjah ni...

    ReplyDelete
  2. lalu sebelah zoo ler....terus jek masuk dalam....

    ReplyDelete
  3. pondoknye mcm kt sg congkak yek...

    ReplyDelete
  4. Tgh plan nk g sana ni,kak :)

    ReplyDelete

please be nice to me