Tuesday, January 19, 2010

Catatan....Clown di Birthday Party



Hari Sabtu haritue Abang Adi buat birthday party Nabila, la nie En. Abie dah kerja weekend so patah kaki gak la nak bergerak....Jumaat malam dah suh Abie hantar umah Acik kat Puchong... kami anak beranak berkampung kat situ senang sikit esok nak gi umah Abang Adi, tumpang Acik jek sambil-sambil buat coklat utk birthday party Nabila nieh.....

Biasa la..Kak Liza kakak ipar haku ni suka jek panggil clown datang buat show bila ada birthday party nieh.... Izzati nampak seronok la.... dia tak kisah nak kawan ngan orang besar pun dia main kawan jek..

 

oh gambar hazab sungguh...... sakit parkinson tul haku nieh.. Iskandar tak nak join sangat tengok clown nie dia lagi suka wat hal dia sendiri..... naik tangga turun tangga..nak nak Iskandar tak sihat sangat.... demam....

 

ni le clownnyer..okey la shownyer..budak-budak seronok laaa...ada gak certain-certain game parents involve...ahakss..haku pun join...saja suka suka...


 


birthday Izzati coming this February...seingat haku dua tahun tak buat birthday party utk dia....biasa celebrate family jek.... last year lagi tak ada....

wondering...nak buat ke tidak.. sebab 28hb Februari tue jatuh hari Ahad...

arrggh..dilema...sebab... most probably Abie keje hari Ahad...uhuksssss...



http://azimahas.blogspot.com

1 comment:

  1. Anonymous2:56 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me