Friday, January 29, 2010

Catatan.... Gathering Ex-Makyungs


Yeah..its that time again!!! Memang kami rajin berjumpa-jumpaan.....selalu berjumpa kat rumah orang jek kali ni jumpa kat Shopping Complex pulak..

Memang sangat seronok rasanya....bergelak tawa sampai sengkak-sengkak perut... Seoul Garden tue kami yang punya....orang paling awal datang dan sampai restoren kosong pun kami tak pulang-pulang jugak...ehehehe...

Layan gambar orang dulu..gambar sendiri tak sempat haplod...

Waktu berjimba-jimba adalah pada 28 January 2010...eh i amik cuti hoccay..bukan pontengggg...



 

masa ni control lagik...makanan tak amik lagik..ala-ala lupa daratan kan ingatkan orang datang hidang..rupanya buffet da...hahahaha patut la...apasal tak ada orang datang nak amik order nieh...ahaksss...

  


antara makanan buffet yang disediakan....hish tak tau la baper kali ulang.... dapur tue pun sampai tiga kali tukar....kikikikikik...


  


  

ah kak dan Isra...ehehehe.... janji nak merah hitam..sudahnyer kami berdua jek....

  


dah kenyang....masih ceria utk bergambar....ehehehehe

  

  


gambar-gambar dibawah adalah ibu-ibu yang lupa diri ala-ala amik gambar cam zaman muda belia gitu...ehehehehe...

  

  

 



iyer..sangat seronok berjimba-jimba dengan mereka ini...dari citer anak ker citer maid, ker citer kereta sampai ke citer mengacip...semernyer keluar.... gelak sampai tak hengat orang keliling dah.... gegak gempita jadinya....

ada jugak group lain yang makan beramai-ramai tapi tidak segempita kami bercerita...ehehehehe....

bak kata zalia..kami bukan kawan sekolah, kami bukan kawan pusat pengajian tinggi, bukan juga kawan office...kami hanya berkenalan di alam cyber...dan tidak sangka...kami boleh jadi sebaik ini....

ikut perkiraan haku yang tak pandai matematik sangat nieh.... sudah hampir 4 tahun kami berkawan baik...macam-macam cerita dukalara suka duka telah dikongsikan bersama.... (motif feeling feeling)

dan masih ada lagik yang tidak berkesempatan utk berjumpa-jumpaan seperti ini disebabkan.... duduh jauh banaaaaaaaaaa......

iyer..sungguh seronok!!!! ehehehehe... 

gambar kamera sendiri nanti upload kat FB....





http://azimahas.blogspot.com

5 comments:

  1. lenkali ajak la aku... (walaupun confirm tak leh datan.. hehe)

    ReplyDelete
  2. gambo2 nyer ceria sungguh

    ReplyDelete
  3. amboi...sakan mengedik korang ye...dengki aku tauwww

    ReplyDelete
  4. ed.... tak penahnyer aku jumpa ko live kan....dah baper lama kita kenal...

    noradzlina..iyer...gambar-gambar ibu lupa diri..

    dek.... orang ajak tak maww datang...

    ReplyDelete
  5. Anonymous2:54 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me