Monday, December 14, 2009

Catatan....Saya Suka Tengok Kartun

Macam ni lah saya kalau tengok kartun...saya sudah tidak hirau orang lain lagik..

Kalau Mummy saya tukar channel lain saya akan marah-marah...sebab saya sangat suka tengok kartun..

Tiap-tiap malam saya sudah pajak television rumah saya utk saya layan kartun....




 

 

kartun favourite saya dalah Handy Manny...saya selalu main dengan kakak saya...

Kakak saya Kelly... Saya Manny....Mummy Saya Mrs. Potiyo...(arggghhhh........)...
tapi kadang-kadang saya jadi Mr. Lompard jugak...ahakssss...

 

 



comel tak saya tengok kartun.....

kalau awak semua rasa saya comel tengok kartun..awak tolong mummy saya klik klik iklan nuffnang yang ada kat blog nie..

Boleh saya pau Mummy saya beli mainan banyak-banyak...


KLIK KLIK YERRR!!!!



http://azimahas.blogspot.com

3 comments:

  1. ralitnye dia tgk kartun..ank kite pun cam tu gak...

    ReplyDelete
  2. ler pasal....bukan dia sedar pun mak dia dok amik gambar tue...kemain lagik tengok kartun tak ingat keliling dah..

    ReplyDelete
  3. Anonymous2:51 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me