Wednesday, December 9, 2009

Catatan....Melati's Choclair

Huhuhu..bila la nak up blog coklat nie kan.... tak per la..pelan pelan kayuh...

Ini antara tempahan coklat yang ku terima....

Pening-pening pala nak carik bahan....



 
nampak gelap kan coklat-coklat tue ...sebab aku guna dark coklat..nak carik milk coklat ada sikit payah....supplier yang ada tue..dua minggu tutup kodai...pening mak nyahhh..... so ku modified sikit dark coklat nie Alhamdulillah....yang beli tue kata tak pahit pun...sedapppp..(sila percaya!!)

 

 
siap buat kaler kaler lagi sebab nak bezakan filling...oren tue orange filling....merah tue strawberry filling....kalau tak buat cam gini jenuh nak pack nanti kang..dah la mold pun sikit-sikit jek...

 

 

dua bentuk bulat di atas yang ada gambar-gambar haiwan ni ...Chocolate with Oreo Filling...hah..biskut tue..Oreo lagik.... sesuai sangat utk dijadikan doorgift utk birthday party...or apa-apa occasion pun...buat sementara ni....ku ada mold gambar kartun2 jek..gambar jiwa-jiwa tak jumpa lagik....

Kalau nak tempah pun bukan la cam gini rupanya...akan diletak didalam satu bekas lain yang proper dan menarik...

Harga???.... tungguuuuu blog ku up...huhuhuhu....

sila sokong saya...jangan lupa klik klik iklan yerrr...ngeh ngeh...



http://azimahas.blogspot.com


1 comment:

  1. yaya nak tahu harga berapa eik yang...

    ReplyDelete

please be nice to me