Tuesday, December 8, 2009

Catatan....Gathering Lagik!!

Assalamualaikum,

Pepagi buta....muka pun tak cat lagik haku dah nak hapdet pasal kejadian yang berlaku pada hari Ahad....

cam haper jek kejadian tue kan..tak ada lah... nak kata Reunion tak jugak..boleh dikatakan Gathering la...budak-budak sekolah dulu.

Hari Ahad lepas kami berjumpa-jumpaan lagik..kali ni kat Bukit Tinggi Klang,  Bandar Botanic..rumah Haslinda Khairy..mak aii Linda..besau bona rumah ko..murah rezeki ko yer.... bila la aku dapat merasa rumah besau besau cam gituk..ahakss..


sampai-sampai jek berkompang...aku kene kompang dek Ezy..ahaks.siot jek..tau la aku lambat..janji kul 3 sampai kul 4....abih nak wat camner..berperang dulu ngan bebudak....tambah dia orang nie nak perabihkan tengok Doraemon dulu...baru la dapat keluar rumah...makan satu jam jugak la dari Kajang ke Bukit Tinggi nieh...

Buat kat rumah kan.....ku hangkut satu gerabak datang...ehehe bebas sikit dia orang nak main..lagipun rumah Linda memang luas..... seronok bebudak nie sakan main....

 
pasangan merpati sejoli....hahaha jangan marah Janna...Mokhsin... kalau tak kerana Janna...aku tak jumpa Mokhsin nieh...tak sangka kecik gak dunia nie yer..walaupun jauh kat Keningau tue.....berkat Internet nie kan.... Mekasih la Janna beli coklat tue yer....err Janna tue kawan internet... Mokhsin tue kawan sekolah...how small this world kennnn

 

nak makan pun kenyang jek....asik sakan dok borak..mengimbau kenangan lama...ahahaha.. Dayah masih seperti dulu...tapi kenapa ek..aku rasa cam kau lagi tinggi dari dulu...ahaksss...



well after 16 years..mesti lah masing-masing dah beranak pinak..eventhough masih ada yang single and available lagik kannn...ehehehehe...anak-anak kami..... cuba teka..gerabak saper paling panjang..ini pun aku dengar next year nak tambah gerabak lagik...sebab tak ada korum lelaki..ehehehehe...



 
rumah Linda nie...banyak sangat tempat nak amik gambar....tak nampak landscape Linda tue... lupa lak nak amik gambar landscape jek....

 




aku rasa kan masing-masing tak berubah..maintain jek..haku jek yang ala-ala makin mengembang...huhuhuhu....

 

my bestie..... dari form 1 memang duduk bersebelahan dengan dia.... macam-macam cerita...walaupun mostly cerita tue aku dah lupa....ehehehe...lost memory problem yang sangat kronik haku nieh......



part of my bestie...ada lagi sorang...mana la Maya yer....

 
mostly in seme rakan satu kelas...plan nak gathering all classes..tapi yang berjaya dikumpulkan..ini jek.... okey la kan ...utk permulaan...

KITA JUMPA LAGI, LAGI TIGA BULAN DARI SEKARANG YER...


KAT RUMAH AKU PULAK.....KAJANG!!! ADA BRAN!!!






http://azimahas.blogspot.com



No comments:

Post a Comment

please be nice to me