Tuesday, September 29, 2009

Catatan....Hari Raya Pertama



Assalamualaikum,


Bila di godek-godek gambar-gambar yang ada dalam camera punya la banyak.. rasa nak share ngan semua orang pasal gambar raya nieh...


tapi tak per lah..kang orang boring lak tengok gambar-gambar nie kan....


inilah gambar hari raya pertama kami..... kami pagi raya beraya berempat berana jek... lepas tue terus ke Bangi beraya rumah Mak Lang (belah Abie)..... jumpa Tok sekali kat sana....


dalam tengah hari kami pegi pulak rumah Angah...sebab adik beradik yang tinggal berkumpul kat rumah Angah.... almost petang gak la...


lepas tue no activities..tak tau nak merayap mana...kami pun balik rumah layan tivi...sebab dah janji ngan adik beradik raya kedua baru nak berkonvoi beraya rumah sedara mara....





anak bujang ku sorang apasal ntah raya nie kemain liat lagik..... susah tul nak ajak dia bersalaman....sib baik anak dara tue okey jek.... errr sorry la...tak ada warna lain..biru jek mata hitam ku..ngeh ngeh ngeh....





pening dah tak tau nak print gambar family yang mana satu nak di framekan elok-elok...hhmmm....

1 comment:

  1. alololo happening gmbo raya korang.. huwaaaaaaaa aku jugak yg tak posing2.. smp anak abg aku komplen.. ni pasal mak yan la masuk spital kita tak leh gmbo2.. huwaaa aku bukan nak masuk spital pun.. huhuhu

    ReplyDelete

please be nice to me