Wednesday, September 23, 2009

Catatan......Ape Ape Aje

Salam,

Bersiaran dari rumah, sebelum raya haritue aku amik peluang la register dengan P1 WIMAX untuk internet kat rumah, amik package pun yang paling murah...mampu milik...tapi kalau tak mampu alamat jadi hazab la internet connection kat rumah nieh.

Nak update pasal raya, gambar-gambar semua dalam camera lagik, cam malas jek nak upload dah godek-godek gambar raya...sebenarnya aku belum lagi berkumpul the whole family dengan adik beradik, dua orang abang aku balik kampung, so tahun ni tak cukup korum la nak berkumpul. This coming Saturday baru nak berkumpul.

Hai...time Abie dia surf internet budak2 nie tak heran pun nak kacau...tapi time Mummy depa...seme nak menyempil nak menyelit.... PI ni, clear kat dalam bilik menggosok jek kat ruma nie area lain seme tak clear.....lantok ler janji leh masuk...

Aper nak bebel nie ek...nak bebel tak ada gambar nie cam tak best pulak..nak citer pasal raya pun tak best gak sebab tak ada gambar..pendek kata kena ada gambar baru best...

Oh..lupa... TAHNIAH BUAT MAK MENCAH..atas kelahiran baby baru. Seronok jek tengok orang dapat baby baru nie kan...rasa tak sabar nak ulit baby sendiri....iyelah bujang haku pun dah dua tahun dah kaletah dah bercakap....rasa rindu pulak nak kelek baby kecik....hai mintak-mintak ada la rezeki haku tahun ni...utk dapat baby...moga-moga Allah makbulkan doa aku aminnnn....

Aper lagik ek..... stop dulu lah..nanti kita sambung...before kerja..harus upload dulu gambar-gambar raya...sebab dah tentu-tentu pc kat office tue hazab gilerr...menyampesss...

daaaa.....jumpa lagik..yer...


2 comments:

  1. hah apa lagi, start la projek mega. muahahahahaha...

    ReplyDelete
  2. projek mega dah selalu..jadi ngan idok jek..ko bile bersalin?

    ReplyDelete

please be nice to me