Thursday, August 6, 2009

Catatan......Kids Activities


Just nak share my kids interest nowadays...tak tau la akan datang apa dia....
kalau bertukar pun kita galakkan je lah kan..

cam Izzati dia dari kecik aku perasan memang suka denga unsur-unsur mewarna nie.....
asal mewarna memang bersepah la tak ikut line aper seme...

tapi dah besar..dah pandai ikut line...haku tak ajar pun ikut line..agaknya masa kat rumah Mak Long dia..Mak Long dia la rajin ajar kot..datang kat Mummy asyik menyinga jek...ekeke Mummy nie memang asik nak marah jek kejenye...cengil betul....

sekarang ni dia minat nak painting pulak...... guna brush whatsoever...Mummy jenuh nak bagi sebab adik dia la...suka nak ngikut...pastu nanti kang abih segala nya....huhuhu...

Mummy belikan kakak buku painting....siap dengan bahan utk warna....ada la water color kat tepi buku tue....rasa mahal gak kot..dah lupa.....lately ni Izzati start balik nak painting...



okey tak dia mewarna...okey la kan.....takkan nak expect lawo giler-giler...itupun buku tue dah siap outline warna so tau la dia nak warna apa nak diletak....

mentara dia sibuk mewarna......dak nangoi sorang nie pulak......so heavenly menyepahkan rumah....arrrgggh.....jenuh tau Mummy...every morning nak kene kemaskan rumah....datang malas haku main campak jek kat tepi-tepi...tapi tiap-tiap malam memang cam gini lah ghuper rumah haku...

pantang Mummy baring kat sofa..dia pun sibuk jugak.....nak baring.........huhuhuhuhu

gambar ni masa hayat rambut dia nampak panjang lagik..tapi sekarang dah gondol...
next entry ku cerita berkenaan kegondolan kepala si bujang ittew....



1 comment:

  1. Kemas je cara Izzati kaler.....

    ReplyDelete

please be nice to me