Thursday, August 6, 2009

Catatan.....Kenduri di Hujung Minggu


Salam,

Nampaknya mood PMS haku bulan Julai sudah berjangkit ke bulan August. Apasal la rasa cam susah sangat la nak hapdet blog pun haku tak tau.

Mungkin tak ada interesting story nak share dengan semua orang kot....

anyhow..ini adalah cerita tertunggak hari minggu haritue...

Pepagi buta dapat call dari Abang Adi tanya pergi tak kenduri kat Sg. Dusun..haku cam terpinga-pinga...mak aii lupa haku ada kenduri hari Ahad haritue... Abie pulak sekarang tengah kerja tak tentu masa...so aku pun menumpang la Angah nak pergi ke kenduri ittew...

Jauh tue..keluar tol Tg. Malim...pakkal jek tak sampai Tg. Malim ehehehe...sampai Felda Soeharto jek..... ingat nak sms Pn. Zalia tapi bukan leh jumpa pun ngeh ngeh ngeh...



kaedahnya hendak cuba menjadi pemblogger tegar...udah ku usung camera sana sini..tapi haram tak mengambik gambar.....dah nak balik baru teringat...eh aku bawak camera..so mana yang sempat je lah...gambar pengantin pun sipi2 jek....tak dapek la nak diabadikan di sini..itupun datang cam ribut..balik pun cam ribut...mana tak nya kakak aku Angah lupa dia ada meeting Wanita Umno petang tue...(fuhhh......Wanita Umno tue...eheksss)


tengok la budak tue..nak kata bersilat ke berjoget ker tak tau lerrr..... kebetulan nak snap gambar dia...aksi itu yang jadi.... tak per la...

Anak dara tue dah berisi kan?? hhmm


No comments:

Post a Comment

please be nice to me