Monday, August 31, 2009

Catatan.....Dana Raya


Salam...

Entry ini juga akan jadi sticky entry.

Untuk berapa lama saya tidak ketahuan...nak hapdet citer baru
sila scroll ke bawah yerr..

Memandangkan ekonomi ala-ala merudum...
tetiba ku termasuk blog budak kecik nieh

entah kenapa aku leh terjebak utk join inieh...

pk pk..lima ringgit jek.... tak jadik niat la sedekah (soooo very the clicheee kannnn)...

mana la tau Dana Raya ni berkesan....

so kalau agak-agak korang pun nak carik dana utk raya nie meh la join nieh..

klik di duit lima hengget ini...





Selepas itu...buatlah registration...
buatlah apa yang patut...

rasa cam mintak sedekah pulak uhuksss...

program nie dah lama ada kan....macam-macam bentuk..
tapi mostly aku tengok ada yang RM20, RM50

koman-koman RM10...

so ni RM5 jek.... itupun sekali jek masuk..

pulak tue..kalau ada orang masukkan duit kita dpt sms notification...
at least kita tau gak la menatang tue bergerak ker tak gerak...

uhuhuhuhu...kalau tanya haku menjadi ker tidak..
korang join la....baru ku leh ckp jadik ker tidak...

ngeh ngeh ngeh...

No comments:

Post a Comment

please be nice to me