Wednesday, July 15, 2009

Catatan.....My Wedding


Salam,

Adakah hari anniversary saya telah tiba?
Oh tidak.....

Cuma saya adalah sangat-sangat ingin perasan sendiri dan ingin menayangkan gambar-gambar perkahwinan saya untuk tatapan umum

aci tak?? ehehehehe...

sila jangan muntah darah melihat gambar-gambar ini...sesungguhnya hari nie hari saya mahu perasan sendiri.....keh keh keh...




rasa-rasa zaman sekarang masih ada lagi tak sesi tukar-tukar baju...amik gambar segala...sebab tengok sekarang....majlis kahwin more simple..... tapi zaman 2002 dulu masih ada lagik....

my favourite baju kat atas tue lah Puteri Perak....ala-ala serikandi melayu zaman dulu kala tak..ngeh ngeh ngeh....



ini pulak baju Puteri Jawa..... arwah Ibu cukup tak suka dengan menatang yang melekat kat dahi tue....aper nak buek..dah adik andam tue yang dok tampal kat dahi....dah la aku berdua jek ngan dia masa time mekap2 ngan tukar2 baju nie..orang lain tak ada...so tetau bila dah siap....marah tul Ibu tengok menatang tue..what tu du....


ekekekeke..tak ada rupa jepun langsung kan..... sebenarnya kan...aku suka bergaya..tapi entah kenapa tiba hari tukar-tukar baju tue..rasa kekok beno pulak haku nieh..iyelerrr...dah depan ramai orang...nak posing2 bagai..sudahnya mak statik jek nyahhh...


ehehehe.....sarat nooo aku pakai baju hindi nieh...dengan aksesori segala.....tengok tak yang lekat kat idung tue...berair-air mata aku masa tue dok memakai mende alah tue.... huhuhuhu...

anyway...segala baju bajan dan mekap adalah dari Dzull Classique Kajang yer kawan-kawan..kot kot la ada yang bertanya..... tak sangka i.. Dzull Classique ni rupanya gelemer di kalangan artis....(baru tau je pun....ekekekeke)...so kira-kira adakah saya macam artis...ahakssss....


makan beradap....antara rakan-rakan artis yang hadir...hahahahahaha.....

well gambar bahagian atas tue mostly rakan-rakan office....
yang bahagian bawah...adalah rakan-rakan dari FORUM CARI yang otai-otai belaka...yang aku tak tau citer dah dia orang nie mana hilang..melainkan Ice Q sahaja..yang lain-lain entah la...lost contact sudah.....


malam nikah...aku collage jek seme gambar-gambar ni yer..nak tengok puas-puas klik la kat gambar tue.... malam nikah i biru..time sanding pun i biru pelamin pun biru..sudahnya....pengantin ngan pelamin dah cam melekat jek..ekekeke....



hari persandingan..... untuk makluman anda semua...baju adalah disewa dari Sayang You Semua House.....ku tak amik dari Dzull Classique sebabnya...aku dah lama aim baju nieh.....zaman ni dah start dah sanding guna kain lace jek....tapi aku tetap menggunakan songket.......bagi aku...masa tue lah.. songket masih tetap menjadi pilihan untuk bersanding..nampak klasik dan unik....


bersama en. somi terchenta........ errr ada muka aku tak? orang kata mekap tue menjadikan muka aku berubah 100%...ontah lah nyah..dulu2 lepas2 kawin tengok gambar nieh rasa lawa sangat.....selepas 6 tahun rasa cam topekong cina pulak....



atas permintaan ramai..sempat gak i dok berkaraoke masa hari sanding i...hahahahaha....gilosss..tapi time tue kenduri dah nak selesai dah pun..... tak sangka lak cameraman leh snap gambar tue.....kenangan la jugak....

SEKIAN TERIMA KASIH SESI PERASAN SAYA HARI INI.

untuk pengetahuan....saya bernikah pada

21hb Disember 2002

kiranya tahun nie adalah tahun ke 7 kami sama-sama melayari bahtera perkahwinan.....

6 comments:

  1. akak..aii kawin tahun 2000..pun camni gak tukar2 baju segala macam bangsa...syiok jugakkan??

    ReplyDelete
  2. salam

    wah... sweat memory punye entry.

    ReplyDelete
  3. Wohohoho... Tak aci... Macam mana ko boleh kenai Ice-Q jek..!? Abis aku yg tercongok kat dalam gambar tu hang tak kenai ka...!?!?

    Sob..sob..sob...

    Tapi Mah, hang sebagai pengantin lagi OK lagi kalo nak berkaraoke... Tapi ingat tak pengacara majlis annoucent nama, sekali tengok cameraman hang yg pi karaoke... Hahaha... Ada ka time ko hire dia soh amik gambo dia bleh kemaruk berkaraoke... Species macam hang gak kot pantang jumpa mike... Hehehe

    ReplyDelete
  4. tu dia...srikandai nk berpencak...

    ReplyDelete
  5. rox = tue lah kan syiok.....skrg nei cam dah tak ada jek....eheh

    cikgu - memang very the sweet...

    mama - ekekekekeke...lupa pulak nak ckp ko...keh keh keh...cameraman haku tu memang hamsap..

    wyra - yeah yeah..

    ReplyDelete
  6. Anonymous2:25 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me