Friday, July 3, 2009

Catatan....Anak ku Cedera Lagi

Salam pembuka bicara..

huhuhu..semalam tak hapdet..hari nie pun nyaris-nyaris tak hapdet gak...

gara-gara bizi nak pindah ngan bizi menggodek blog lagi satu...

penyudahnya blog yang ini ku tak kemas..ngeh ngeh ngeh..

Iskandar ku cedera lagik!!!!

kali ini dengan kulit durian la pulak.... hai la anak..tue lah.jenis budak tak tahan sakit...ada je lah kecederaan yang bakal menjelma....dah la lasak..mana tak macam2 tanda kat dia...

si kakak pulak jenis tak tahan sakit.... memang la jarang sangat mengalami kecederaan...hish anak-anak...

masa dapat sms dari Abie kat office ingatkan sikit jek..sekali haaa hamik ko.....

tengok...




cam biasa...aku balik keje bebudak tue memang mengeko Abie dia ambik aku kat komuter station....

Mummy: hhhm...adik adik..(sambil tengok kaki dia yang bercalar tue)
tak tanya pepe pun kat dia nieh..

Iskandar : Along tak bat....(Along letak ubat....)

Mummy : Ohh... along letak ubat..... sakit ker??

Iskandar: aki dek ene oyannnn...(kaki adik kene durian)

Mummy: ha kene durian...sakit tak.....

Iskandar: Tak delah......

hhhmmm......tak sakit katanya....eheh..

ni ha gambar kat bawah nieh..kesan lebam setelah beberapa hari mengalami kecederaan pertama....


bulat jek kat bawah mata dia tue..hijau dah jadinya....

dalam keta dok usik dia....sambil sentuh perlahan la kat bahagian mata dia tue...

"sakit tak dek?" dia leh jerit kat haku sabo je lerrr...

saja sakat lagik tanya banyak2 kali....pastu dia tak puas hati...abih haku kene lepuk....

ish sensitif ker soalan Mummy ni dek??


korang..dah lama haku tak pomot kan..

klik la nuffnang ku di bawah iniehhhhh....ngeeeeeee

5 comments:

  1. uih...bahye ni...kang bwk p jln2..org igt mummy yg dera...

    ReplyDelete
  2. adeh..tak terpk lak akak nieh...huish jangan lerrr....omak dia menyinga pun tak la kejam sangat...eheh

    ReplyDelete
  3. huhhh kak mah..mcm kene geget rimau....malam mesti sakitt uh kann..alaiaaa siannyaa is..

    ReplyDelete
  4. Mah...hannah pun lebam kat pipi & dahi...takut org kata dera anak lak kekekek...

    ReplyDelete
  5. Anonymous2:31 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me