Monday, June 1, 2009

Malaysian Blogger The Biggest Loser Contest!!!!


Salam,

Dari last week lagi haku nak citer pasal TBL nieh...tapi disebabkan last week ala-ala cam idea pun tandus jek ku terus keterlupaan nak join...

Well this contest is organise by Kaseh . Bagus kan... Kalau you all nak tengok contestant...hadiah-hadiah boleh la masuk blog dia...

Hadiah amatlah menggoda-goda hatiku untuk menjoinkan diri....tapi last week ala-ala sengal kan.....aku lupa nak bagi nama...tapi tak per lah....aku berbiggest loser dari belakang je lah...ngeh ngeh ngeh...

TO ALL THE CONTESTANT!!!! YOU CAN DO IT!!!! YAKIN BOLEH!!!

Tak sabar nak tunggu transformasi dari you all...

Kalau ada rakan-rakan blogger yang nak mengikut contest ini...or update dari contestant lain aku dah siap-siap buat blog list kat sebelah nieh.... so boleh la kita melihat-lihat hapdet-hapdet yerrr...

Okey ala-ala aku pulak nak sibuk...
Pagi nie aku sarapan satu kotak coklat susu (hari ni hari susu sedunia yerrr)
susu plain tak jumpak terpaksa la ku hentam jugak coklat susu nieh
roti wholemela dengan cheese (aci tak?)

ngeh ngeh ngeh....

GO MBTBL!!!!!!!





2 comments:

  1. ishh nak try masuk ler...tp malu plak..hehehe

    ReplyDelete

please be nice to me