Thursday, June 18, 2009

Catatan..... Jumpa Fara Fauzana


Salam,

Ada cerita baru leh update blog. Tak ada cerita tak ada yang boleh ku merapukan. Semalam, masa nak balik sampai jek kat KL Sentral dengar la suara riuh-riuh. Tengok ramai orang pulak berkumpul kat tengah-tengah tue, ingatkan apa dia rupanya ada artis daaa... Fara Fauzana, Adam Corey ngan Bob Lokman datang untuk promosi filem Jin Notty

Sib baik Mawi tak ada kalau ada harus gak la penuh ruang legar kat KL Sentral tu kot, err ada lagi ker minat Mawi..ahaks..ayat....tak hengat!!!



Asalnya aku amik gambar dari jauh jek for the sake of nak letak dalam blog jek. Tak ada pulak rasa nak bergambar bersama or nak amik autograph ke. Malu sebenarnya rasa cam bukan time haku yang umur dah ala-ala nie nak sakan ngan artis-artis bagai..ekekekek


bila tengok que tak panjang...haku pun amik kesempatan la jugak..terjah... saja nak amik gambar ngan Fafau...otograp tue still alasan jek nak amik gambar ngan dia..ngeh ngeh ngeh..leh caya ker?? Aku lah orang terakhir yang mengambil otograph mike dan bergambar dengan Fafau... Fafau kat luar comel...see.... tengok je lah gambar aku ngan dia tue...nampak nau aku tembam..ekekeke


aku pun berhajat gak nak amik gambar dengan Adam Corey ngan Bob Lokman...tapi tak sempat..so amik je lah gambar dia orang bertiga nun..jadi ler kannn...


tue lah otograp dia orang tue..... penyudahnya kene simpan kat bonet kereta sebab tau mesti nangoi dua orang itu akan berebut dan penyudahnya 'tangan' tue akan koyak dan abih la otograph tue..... errrr...ada orang buat kenangan..sampai kat aku....harus lah entah hilang kemana...so amik gambar terus jadi memori kannnnn....



1 comment:

  1. Anonymous3:19 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me