Friday, May 29, 2009

Semalam di KLIA

Salam,

Entry pagi nie lambat sikit sebabnya haku menggodek gambar-gambar nie gunakan picasa..ditambah pulak dengan keadaan laptop yang ala-ala leh campak masuk lombong...
slow gilerrr...

Malam tadi kami adik beradik anak beranak seme pergi KLIA hantar Angah nak wat umrah. Dia buat anak beranak...



kami sampai awal gilerrr..... huhuhuhu tuan yang nak pergi Umrah tue tak sampai-sampai lagik tapi kami dah sampai...sementera tunggu dia orang... suruh Iskandar ngan Izzati lari la sepuas hati kat KLIA tue..ehehehe...


Sementara tunggu nak check in..kami anak beranak seme lepak kat MacD.... yang omak-omak, bapak-bapak meja lain yang anak-anak seme meja lain..kat atas tue semua anak-anak sedara haku... Izzati seronok la dapat jumpa cousins dia kan... bukan selalu dapat jumpa...

Iskandar dah lewat-lewat malam tue dok cego gak lagi mata dia.... mengantuk tapi dia lawan mata dia....seronok ramai melayan...


see the baby...itu lah satu-satunya...geng Iskandar yang sebaya..the rest seme dah bujang-bujang belaka..... nama dia Faiz mengantuk gak tue.... Faiz nie adalah sebaik-baik budak yang haku pernah jumpa..tak leh lawan Iskandar laaaa...punya buas..diam jek duduk ngan Ibu dia... dapat kat Iskandar sibuk dok tarik-tarik budak tue..ajak main..sampai si Faiz nie naik seriau...huhuhu ganas tul bujang haku nieh... kakak aku Angah yang nak gi Umrah tue...yang pakai tudung pink tue..ngan husband dia pakai baju putih...


ni lah bujang-bujang dalam family aku merangkap anak-anak sedara haku merangkap anak haku jugak la kiranya kan.... mostly anak-anak sedara haku nie aku penah bela dia orang masa kecik..... time bujang-bujang time tak reti nak bercinta-cinta..memang haku jaga dia orang la... plus... Ibu haku pun tolong gak sama jaga..kui kui kui...


inilah anak-anak sedara haku yang mengikut Ibu dia pegi Umrah malam tadi.... tengok bujang baju putih tue hemsem kan..ehehehe..... bergaya sungguh dia tue...dok usik2 dia malam tadi abih la rambut.......kene botak ...hehehe.... yang tue si kembar yang dari kecik sampai ke besar...memang haku tak penah kenal yang mana satu Azzam yang mana satu Azzem asal panggil jek, panggil dedua nama.....Ibu dia jek yang kenal..... (ada lagi sorang adik dia orang nie perempuan kalau korang pandai carik....yang pakai tudung warna maroon ehehe...lupa lak nak hamik gambar ngan dia malam tadi)

Semoga dia orang mendapat mengerjakan Umrah tanpa ada sebarang masalah....dan moga-moga Umrah dia orang penuh keberkatan.....


3 comments:

  1. wah! besh nye dpt g umrah sekeluarga kan kak mah..

    ermm..kita ni ntah bile ntah dpt jejak kaki kesana...insyaallah

    ReplyDelete
  2. salam

    semoga ibadah mereka berjalan lancar.

    bestnye anak saudara besar2 hensem2 lak tu hehehe.

    saya dah jumpa si gadis tudung maroon. terer gak. perasan aku.

    ReplyDelete
  3. Anonymous2:35 PM

    If you are planning to Abercrombie and Fitch make a profit, Abercrombie then giving away promotional clothing Abercrombie Sale as a promotional gift will never Cheap Abercrombie let you lose your aspiration. Abercrombie outlet This is the best way to reap profits. The first step towards this is abercrombie Jeans by deciding your budget. A well Abercrombie Pants planned budget can get you the best promotional items at reasonable cost which will easily be Abercrombie Tees accepted by the masses. Regardless, Abercrombie Shorts selling branded promotional Abercrombie Sweaters clothing with your own brand is another way to gain instant popularity. The natural impulse for almost all retailers is to make a huge profit on the products already in the stockpile. But it would be wiser to purchase loads of unique promotionally priced clothing items, promote it at good deal basement price and then put it on the market of sale. This way the scope of attracting populace to the store increases. This merchandise actually pushes benefits with its attractive features. It not only provides name and popularity to your brand but also helps to reap noticeable profit also.

    ReplyDelete

please be nice to me